Storhamar ble tidvis rundspilt i den første finalekampen i DNB Arena. 

I finalekamp nummer tre, da NM-sirkuset igjen hadde beveget seg til oljehovedstaden, ble de ikke det. Foran sørget Luke Moffatt og Jacob Berglund for både 1- og 2-0 - bak stoppet Andrew Engelage absolutt alt.

SE OGSÅ: Er dette tidenes Storhamar-assist?

Så, med et drøyt minutt igjen, falt avgjørelsen. Eirik Skadsdammen vant pucken i egen sone, og Storhamar-veteranen fra Lundersæter sendte den av gårde mot et gapende Oilers-bur. Sekunder senere kunne han kaste seg på knærne og skli jublende mot hjemmefansen.

- Det blir en del følelser i kroppen når det skjer i Stavanger, sier Skadsdammen om feiringa som fikk det til å koke ordentlig over for Josh Soares.

Gjenopplev den magiske aftenen gjennom Skadsdammens øyne i videoen øverst på siden!

SE OGSÅ: Her får Larrivée en glimrende idé

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.