Ingen hadde egentlig bekreftet det, men alle visste det: Den sjette NM-finalekampen mot Stavanger Oilers skulle bli Pål "Magic" Johnsen siste foran hjemmefansen i Hamar OL-Amfi.

SE OGSÅ: Skadsdammen om bragden i Stavanger

Med en ekstra skjerpet Johnsen på isen ble Oilers slått. Storhamar sikret seg en sjuende finalematch, og lagets trofaste magiker ble hyllet av lagets like trofaste supportere. Tårene trillet da gultrøyenes evige nummer 18 ble applaudert av isen.

Hør hvordan Johnsen opplevde avskjeden med supporterne, i videoen øverst på siden!

SE OGSÅ: Er dette tidenes Storhamar-assist?

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.