Enkelte ganger havner avslutningen og målscoreren helt i skyggen av assisten og servitøren. Det skjer kanskje ikke så veldig ofte, men det skjedde i den femte NM-finalekampen i DNB Arena.

SE OGSÅ: Skadsdammen om bragden i Stavanger

Storhamar lå under 1-2 og trengte scoring. Christian Larrivée fikk pucken, men han sto med ansiktet mot vantet, og han var omringet av Oilers-spillere. Lite tydet på at pucken sekunder senere skulle ligge i Stavanger-buret.

Men det er når arbeidsforholdene er vanskeligst, virkelige genier står frem. Og nettopp det gjorde Larrivée i den femte finalekampen i DNB Arena. Den tungt pressede kanadieren fant Luke Moffatt med en perfekt vektet og perfekt timet backhandpasning, og Moffatt kunne enkelt sikre Storhamar sudden death.

- Det var helt greit, sier geniet om genistreken.

Se den utsøkte assisten og hør Larrivée fortelle om den i videoen øverst på siden!

SE OGSÅ: Her får Larrivée en glimrende idé

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.