Storhamar fikk en blytung start på NM-finaleserien mot Stavanger Oilers. Etter et sviende nederlag i DNB Arena scoret Peter Lorentzen før hjemmefansen hadde rukket å sette seg i returoppgjøret på Hamar. 18 sekunder var spilt da Andrew Engelage ble overlistet.

SE OGSÅ: Skadsdammen om 3-0-bragden i Stavanger

Så viste endelig Storhamar at de ville være med på moroa. Linus Johansson styrte inn utlikningen, før Christian Larrivée for alvor fikk Hamar OL-Amfi til å koke. I et overtall midtveis i andre periode smekket kanadieren Storhamar i front for første gang i finaleserien.

Scoringen var blant sluttspillets aller frekkeste.

Scoringen fikk Storhamar-supporterne til å tro på NM-gull.

Se super-snapen og hør Larrivée fortelle om den i videoen øverst på siden!

SE OGSÅ: Er dette tidenes Storhamar-assist?

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.