Sparta-spilleren fikk først fire kampers karantene av disiplinærutvalget i Norges Ishockeyforbund. Avgjørelsen ble anket av Sparta. De mente at straffen var for streng og at grunnlaget for avgjørelsen var feil.

Fornyet behandlingsutvalg har nå behandlet anken, og resultatet ble som nevnt at Roest fikk en kamp mer i karantene. Fornyet behandlingsutvalg har vurdert taklingen på samme måte som disiplinærutvalget.

Taklingen på Berglund kom på stillingen 4-1 til Storhamar og klokka viste 59.17. Berglund endte med to knekte tenner. Niklas Roests albue traff Berglund i ansiktet. I ettertid beklaget Roest, og forklarte at han gjorde det for å beskytte seg. 

Ledelsen i Storhamar Dragons har holdt seg rolig gjennom hele saksgangen.

- Vi har stolt på ishockeyforbundet hele vegen, sier daglig leder i Storhamar Dragons, Njål Berge.

Les også
SPORT Men reagerer på ufine reaksjoner fra Dragons. 
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.