Hamar
- I tillegg er Ørjan Mikkelsen (25) usikker. Han har slitt med sjukdom den siste tida, og vi tar en avgjørelse på ham på kampdagen, sier trener Michael Smithurst.
Fra før er Eirik Skadsdammen, Trygve Hillestad og Bryan Schmidt ute. Ingen av disse er med mot Lillehammer i kveld.
- Vi har vært litt uheldige med skader den siste tida, i tillegg til at noen antakelig har kommet tilbake på is i tidligste laget, innrømmer treneren som har gode minner fra forrige oppgjør i Kristins Hall.
- Vi var gode i den kampen, og den prestasjonen må vi gjenskape i dag. Det er ikke sikkert det blir noen vakker hockeykamp, men det kommer sikkert til å bli en dramatisk kamp. Slik det ofte blir mot naboen, sier Smithurst.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.