Nathan Martz spilte i Storhamar i 2007-2008-sesongen. Så forsvant han til ungarske Székesfehérvar.

Så kom 31-åringen tilbake til Dragons foran 2011-sesongen.

- Nathan har vært en stabil spiller, og har vært viktig både på og utenfor banen. Han var flink til å si fra, og fikk med seg folk. Nathan var en vinnerskalle, sier Sjur Rakstad-Larsen i eliteutvalget.

Rakstad-Larsen har ikke fått noen signaler på andre spillere som ønsker seg vekk.

- Vi har vært i dialog med de fleste av spillerne. Vi i utvalget sitter litt låst på grunn av at vi ikke har noe spikret budsjett ennå. Men vi holder spillerne varme så godt vi kan, og forklarer dem grunnen til at vi ikke kan tilby noen kontrakter ennå. Det budsjettet som er foreslått er nøkternt, og må godkjennes. Lisensen må på plass først, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Han forteller at målet er å ha en like stor stall som denne sesongen.

- Vi er forberedt på at noen rutinerte spillere kan forsvinne, men vi håper på det beste.

Etter det HA-sporten erfarer får ikke amerikaneren Bryan Schmidt tilbud om ny kontrakt. Han har vært fullfinansiert gjennom folkespillerkampen denne sesongen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.