HAMAR: Philadelphia-overtak i kvartfinalen i Stanley Cup betyr at Patrick Thoresens VM-spill er enda lengre unna.

Norge skal spille mellomspill eller nedrykkskamper mot trolig Slovenia fra 8. eller 9. mai.
- Det ser ikke bra ut for VM-spill nå. Men det er ikke noe å tenke på. Det er mye større å være med i Stanley Cup-sluttspillet enn i VM, sier Patrick Thoresen til NTB.
VM-sluttspillet i Canada starter 3. mai. For at Thoresen skal rekke VM, må Flyers ryke ut mot Canadiens. Hvis lagene møtes i sju kamper, rekker Thoresen så vidt Tyskland-kampen.
- Det blir et tap for norsk ishockey, men jeg føler at jeg er med og viser fram Norge på en god måte her i NHL-sluttspillet. Jeg har god tillit til de gutta som er i troppen, og tror de kan få gjort jobben uten meg hvis jeg ikke skulle dukke opp, forklarte Thoresen.
Dersom Norge må spille for å unngå nedrykk blir det best av tre kamper mot Slovenia 9.-10. og eventuelt 13. mai.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.