Hamar
Tommy Larsen er slett ingen debutant som trener i Storhamar. Siden 1998 har den tidligere A-lagsspilleren vært med, enten i yngres eller på A-laget som assistenttrener. I en vanskelig tid er det ikke vanskelig å trekke veksler på gamle stjerner som mer enn villig stiller opp for klubben på ekte dugnadsvis.
Den tidligere backen, Tommy Larsen, får naturligvis ansvar for backene ute på isen.
- Det kom plutselig et press på meg. Det har gått ganske bra med laget i det siste, og jeg må innrømme at jeg føler litt spenning i kroppen. Det blir noe annet å komme til Jordal med et seniorlag som skal spille semifinale mot Vålerenga enn det er å komme dit med et U14-lag, sier Tommy Larsen som var Vålerenga-spiller til han ble senior.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.