HAMAR: - Det var jo egentlig ikke tanken å bli styreleder her oppe, men nå har det da en gang blitt sånn, sier mannen med 237 kamper som målvakt i Storhamar.
Remo Martinsen er nå sjef i Kristins Hall i ett år:
- Jeg skulle i utgangspunktet bare lede styret til det nye styret var på plass, og eventuelt fortsette som arrangementssjef. Men jeg ble spurt av valgkomiteen om å stille til valg. Jeg liker klubben og har også bodd i byen i sju år, legger han til.


- Håper vi tar flest poeng


Han vil alltid identifisere seg med de gule og blå fargene, hevder han selv i hvert fall. Martinsen kommer fra Storhamar, og har som tidligere nevnt spilt en rekke kamper for klubben. Han jobber også bare et steinkast unna OL-Amfi'n på Norsk Tipping.
- Så hvem holder du egentlig med nå, Remo?
- For å si det slik: Jeg håper Lillehammer tar flest mulig poeng denne sesongen. Så om de kommer mot Vålerenga eller Storhamar, spiller for meg ingen rolle.
- Nå tenkte jeg på i kampene mot Storhamar spesielt, da?
- He, he. I Kristins Hall blir det Lillehammer. Så får jeg heller gjemme meg i et hjørne i OL-Amfi'n og heie på Dragons, ler han.


Elsker hockey


Den største grunnen til at Remo Martinsen nå engasjerer seg i en ishockeyklubb, er kjærligheten til sporten:
- Det er deilig å kunne være med og bidra i miljøet som den middelaldrende mannen jeg er blitt. Det er moro å være en del av det igjen, selv om det er 60 kilo og 20 år siden jeg var aktiv, forteller den nye styrelederen i Lillehammer.
- Fortsatt lillebror
Planen til Martinsen som styreleder i Lillehammer, er ikke å utkonkurrere Storhamar i Mjøs-regionen:
- Vi er fortsatt lillebror. Storhamar har mange kongepokaler, og vi har en. De har vært en toppklubb siden slutten av 80-tallet. Selv om også de har måttet bygge litt ned. Fasilitetene er også noen helt andre i Hamar enn i Lillehammer, med blant annet to isflater. Vi håper også å kunne få en til. Det er vi avhengige av for å kunne rekruttere flere spillere.


- Bra med rivaliseringen


Kulturen til de to klubbene, er i hvert fall lik på ett område: Hatet til hverandre.
- Det er sånn det skal være. Litt sinne mellom lagenes supportere gjør ingenting. Det er artig med rivaliseringen, og jeg synes det er veldig bra at Innlandet har to ishockeyklubber. Det er ganske godt gjort med tanke på at det ikke er noe elitelag i for eksempel Bergen, mener Martinsen.


Ambisjonene


- Vi er ikke blant de rikeste klubbene i Norge, men vi er samtidig blant de minst fattige. Vi omsetter for 12 millioner kroner i året, og har et ønske om å ligge på rundt 1.700 tilskuere i snitt, noe vi gjorde i fjor. Det er tøft, og det blir en av mine oppgaver. Det sportslige er ikke noe jeg skal styre, men jeg kan si det sånn at vi selvfølgelig har et mål om å bli bedre. Man drømmer alltid om å vinne noe, avslutter han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.