Tønsberg
Rune Gulliksen har fokuset klart.
- Dagene etter helga har vi benyttet til å justere litt på spillestilen. Jeg vil sette mitt preg på Storhamar så langt det går. Og jeg har fått svar fra guttene, som har kjempet som løver på hver eneste trening. Det er potensial i denne gjengen, sier en optimistisk Gulliksen som har merket seg signalene fra administrasjonen om at bare semifinale er godt nok for å redde klubben.
- Jeg er meget godt fornøyd med denne kampen og stolt av gutta. Nå skal vi jobbe videre med å få en annen fasong på laget mot sluttspillet. Vi skal forenkle spillet vårt og bli mer direkte på det vi gjør. Det var suksessfaktoren i fjor høst, sier en svært tilfreds Rune Gulliksen til HA-sporten.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.