STAVANGER: Landslagsbacken Anders Myrvold forlater Vålerenga til fordel for Stavanger Oilers i eliteserien ishockey.

Onsdag signerte 32-åringen en treårskontrakt med stavangerlaget, melder Aftenbladet.no.
- Oilers kom med en veldig interessant totalpakke som føles helt riktig for meg på det punktet jeg er i livet nå, sier Myrvold til Aftenbladet.no.
32-åringen er én av de mest profilerte ishockeyspillerne i Norge og har flere år bak seg som proff i utlandet. Myrvold fikk sin NHL-debut for Colorado Avalanche i oktober 1995. Han har også spilt for NHL-klubbene Boston Bruins, New York Islanders og Detroit Red Wings.
Forrige sesong spilte han for Vålerenga, og i VM i Canada i mai var han blant Norges beste spillere da Roy Johansens mannskap imponerte med å gå til kvartfinalen.
- Jeg har fortsatt mange år igjen av karrieren. Under VM fungerte ting veldig bra for min del, og jeg er sikker på at jeg bare blir bedre inn mot den kommende sesongen etter å ha fått trent skikkelig nå i sommer, sier Myrvold. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.