OSLO: Norges Ishockeyforbund (NIHF) og eliteserieklubbene skal møtes i neste uke i et forsøk på å få orden på økonomien. De tre partene i norsk ishockey, Elitehockey, eliteserieforeningen og NIHF vil også ha større åpenhet seg imellom.

- Det er ting som tyder på at det er vanskeligere og vanskeligere for klubbene både å være konkurransedyktige på isen og samtidig ha en sunn økonomi, sier generalsekretær i NIHF, Jon Haukeland til NRK.
Neste lørdag skal de ti eliteserieklubbene og NIHF møtes i forbindelse med firenasjonersturneringen på Jordal. Furuset, Stjernen og Comet sliter alle for å overleve økonomisk. Det finnes forbedringspotensial slik at klubbene kan drives sunnere.
- Det er mange flere som kjenner at de sliter mer. Hockeyen er blitt større, sesongen lenger, og da trenger man orden i regnskapsbøkene og ordning på organisasjonen for å kunne prestere bedre, sier leder av eliteserieforeningen Håkan Södergren. (NTB)
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.