Stavanger-backen var i utgangspunktet ikke med i Roy Johansen sin tropp til privatlandskampene mot Hviterussland, Slovakia og Sveits i Arosa (Sveits) 17.- 21. desember, men etter at Aleksander Bonsaksen (Tappara Tampere) meldte forfall, fikk Mostue klarsignal.

Den tidligere Storhamar-backen fikk sin landslagsdebut så langt tilbake som i 2009, men har vært utenfor det gode selskap siden 2011/12.

Stavanger Oilers har ikke mindre enn seks spillere på laget som skal spille firenasjonserturnering i sveitsiske Arosa.

Norge møter hjemmenasjonen Sveits i sin første kamp 19. desember.

Ingen spillere fra Storhamar Dragons har fått plass i troppen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.