HAMAR: Modos sportssjef, Erik Holmberg, var på Jordal og så OL-kvaliken, hvor Norge kvalifiserte seg til Vancouver.

- Jeg vil ikke kommentere dette. Dette tar vi internt, sa Holmberg til hockeykanalen.se da han fikk spørsmål om Kristian Forsberg.
Han avkrefter ikke at Forsberg er aktuell.

Godt forhold
Holmberg har et godt forhold til Storhamar, etter at Dragons har fått låne Patrick Yetman i de første kampene de to siste sesongene.
Hovedpersonen sjøl sa dette i går:
- Jeg har ikke hørt noe. Vi får vente og se. Men det hadde vært moro. Modo er en bra klubb, sier Forsberg, som reiser på landslagssamling på Jordal mandag.
Forsbergs agent, Erik Ryman, hadde heller ikke noe å si om mulig interesse i går.
- Kanskje det kommer noe nå som Storhamar er slått ut, sier Ryman til HA-sporten.

Skuffende
Modo har hatt en skuffende sesong. De ble nummer ni, og kom ikke til sluttspillet. Modo var fire poeng bak Timrå, som tok den siste sluttspillplassen. Timrå røk ut i kvartfinalen, etter å ha tapt 4-3 i kamper mot HV 71.
Mats Zucarallo Aasen, som akkurat har skrevet under på en treårskontrakt, og Per Åge Skrøder har suksess i den svenske klubben, som er veldig revansjesugne foran neste sesong.
Trener Harri Rindell fikk sparken etter sesongen. Klubben skal kutte ti millioner i kostnader, men det skal ikke være aktuelt å kutte i spillerlønningene.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.