Serievinner Sparta Sarpsborg fikk velge motstander kvartfinalen først, og valgte forvantet tabellåtter Rosenborg, som bare så vidt klarte å kapre en plass i sluttspillet, etter en thriller i siste serierunde.

Serietoer Stavanger Oilers valgte oppskriftsmessig nummer sju, Frisk Asker.

Dermed berodde Storhamars kvartfinalemotstander på hvilket lag Vålerenga skulle velge av nummer fem og seks på tabellen, Lillehammer og Lørenskog.

Også Vålerenga valgte det lavest plasserte laget på serietabellen, og dermed sto kun Lillehammer igjen for Storhamar Dragons.

Storhamar har i de foregående sesongene jevnt over hatt godt tak på Lillehammer, mens det har blitt knepne tap i de siste bortemøtene. Dette har de gule og blå dragene fra Hamar lyst til å gjøre noe med.

- Vi skal snu den trenden. Vi har vært forberedt på at vi ville ende opp med Lillehammer som kvartfinalemotstander, og nå har vi enda noen dager å forberede oss på før sluttspillkjøret begynner, uttaler Dragonsspillerne

Første kvartfinale spilles i OL-amfi onsdag 2. mars klokken 18.30.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.