Spartas Victor Panelin Borg taklet Martin Blakseth Huse stygt i hodet under tirsdagens kamp. Fredag formiddag – dagen etter den fjerde kvartfinalen ble svensken dømt til tre kampers karantene.

Ser rødt

- Det er helt latterlig. De har én oppgave de skal gjøre, og de klarer ikke å gjøre det. Nå har Marius Hagberg vært suspendert i to kamper, og nå passet de på å gi Panelin karantenen når han er tilbake igjen. Det er pinlig og trist, sier Larrivée om disiplinærutvalget.

Pål Johnsen er heller ikke imponert over disiplinærutvalget.

- Spilleren som utførte taklingen får spille kampen etter, mens han som ble påført skaden sitter hjemme. Det burde vært et system som gjorde at utvalget kunne straffet ham tidligere, sier Pål Johnsen.

får svar

Petter Salsten, som er sportssjef i Norges ishockeyforbund, mener at regelverket er til for å sikre de anmeldte spillerne full rettssikkerhet.

- Når noen rapporteres inn, så må det sendes inn en rapport før klokken 12 dagen etter. Så får anmeldt klubb (i dette tilfellet Sparta) 24 timer på seg til å svare. Det, sammen med behandlingstiden utvalget bruker, gjør at behandlingen ikke alltid blir ferdig før neste kamp. Vi ønsker vedtak så snart som mulig.

- Storhamar føler at saken burde ha blitt avgjort på kortere tiden nå, i og med at det er sluttspill..

- Storhamar er velkomne til å komme med endringer som kan hjelpe oss til å få et bedre system, sier han

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.