OSLO: Ishockeyklubben Furuset har et underskudd på rundt 3,4 millioner kroner i 2007/8-sesongen.

- Det er trange tider, og det må vi ta hensyn til i tiden framover. Vi må gå i overskudd kommende sesong, sier styreleder i Furuset Elite, Villy Bendiksen, til VG.
Klubben har foreløpig ikke diskutert om det kan være aktuelt å trekke laget fra eliteserien.
- Vi må enten kutte utgiftene eller øke inntektene - og aller helst begge deler. Men vi har likevel håp om å stille et lag som er like slagkraftig som det vi så i år, sier sportslig leder Niklas Grønstrand.
Furuset ble nummer åtte i eliteserien sist sesong. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.