HAMAR: Teddy Midttun har sagt ja, men har ikke skrevet under på kontrakten med Dragons ennå.
- Ser bra ut
- Vi skal snakke mer sammen om det. Men jeg har sagt ja, og gleder meg til å spille for Storhamar igjen. Det er i orden med turnusplass til samboeren min, og alt ser bra ut.

Teddy er ekte Hamar- og Storhamar-gutt.
De siste tre sesongene har han som nevnt spilt i Furuset.
- Jeg fikk litt delte signaler om spilletid i Storhamar. Da dro jeg til Oslo. Der var planen å ta utdannelse, og spille hockey. Det ble begge deler, og jeg valgte Furuset. Vi rykket opp den første sesongen jeg var der. Det var utrolig moro. De to sesongene i eliteserien var også utrolig lærerike og spennende, sier 23-åringen, som er ferdig utdannet sjukepleier.

Kaptein med stor K
Forrige sesong var 23-åringen kaptein i Oslo-klubben.

- Det var en gedigen utfordring. Jeg var ikke bare kaptein på isen. Etter hvert ble det også mye jobb utenom i forhold til møter og mekling med ledelsen i klubben. Det var slitsomt, men lærerikt, sier Midttun, og fortsetter:
- Jeg har fått mye spilletid i eliteserien, og dermed rutine. Det er veldig viktig. Jeg håper å kunne bidra i Storhamar. Jeg vet hva som kreves nå, sier 23-åringen, som spilte 39 kamper for Furuset forrige sesong.

Respekt for Sasja
Han har stor respekt for trener Aleksander Smirnov.

- Han kan utrolig mye ishockey, og er en luring. Jeg spilte sammen med ham et par kamper. Sasja er en person jeg har sett opp til, og prøvd å lære noe av. Nå får jeg igjen sjansen til det, sier Teddy Midttun, og legger til:
- Nå skal jeg trene bra i sommer. De siste somrene har jeg trent mye alene. Nå blir det et skikkelig opplegg.

Disse er klare
Her er lista over de spillerne som er klare for neste sesongs A-stall i Storhamar Dragons: Ruben Smith, Jonas Norgren (målvakter), Mattias Livf, Lars Løkken Østli (backer), Lars Erik Hesbråten, Joakim Jensen, Kristian Forsberg, Martin B. Huse (løpere).

Klubben er i dialog med Pål Johnsen, Eirik Skadsdammen og Cato Ørbæk, som har kontrakter som går ut nå.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.