Trener Michael Smithurst var veldig godt fornøyd etter kampen.
- I dag var det lojalitet fra start til mål. Vi er gode når alle gjør det vi blir enige om. Jeg er imponert over måten hele laget sto fram på i dag. Det var utrolig deilig med tre poeng, sier Michael Smithurst, som bare manglet to mann i går: Adrian Saxrud Danielsen og Jens Ulrik Bacher.
- Vi har manglet mange i noen treningskamper. Vi valgte bevisst å ikke matche spillere for tidlig. Du kan si at vi har brukt sommeren og forsesongen på å reparere folk. I dag var vi nesten fulltallige, og da er vi sterke. Det var godt å se.
Dragons-treneren likte også starten av kampen.
- Det første byttet var veldig bra, sier Smithurst, og fortsetter:
- Det handler om å være ærlige hele vegen, legge ned den jobben som trengs.
- Jeg er mest fornøyd med at vi viser at dette er vår hjemmebane, spesielt med det fysiske spillet. Alle sto opp. I forrige uke jobbet vi mye med å spille opp enkelt bakfra. Det fungerte også bra, sier Michael Smithurst.
Jens Ulrik Bacher sto over på grunn av en smell i en skulder, mens Adrian Saxrud Danielsen har slitt med det ene kneet. Han har fått skinne nå, og trener for fullt igjen i dag.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.