Jimmy Andersson-saken tok fullstendig fyr etter 4-3-tapet for Vålerenga på Jordal Amfi tirsdag. 

– de beste må spille

Erik Kristiansen, som spilte 649 kamper for Storhamar, mener at Andersson har sonet straffen sin lenge nok.

– Jeg mener at Storhamar alltid bør stille med det beste mannskapet de har tilgjengelig, og dermed bør Jimmy være en del av laget. Så enkelt er det, sier Kristiansen, før han legger til:

– Jimmy gjorde en feil, og klubben straffet ham. Da de valgte lot ham få fortsette etter saken, mener jeg helt klart at han burde få spille. Jimmy er en viktig spiller for klubben, sier han.

ingen er sikret spilletid

Ole Eskild Dahlstrøm, som lenge har ment at Andersson bør få spille, forteller at han har respekt for klubbens valg, men samtidig mener han at ingen kan være sikret spilletid.

– For meg er det vanskelig å forstå at de sju andre utlendingene skal være sikret spilletid. Det samme gjelder om du har sju, åtte, ni eller ti utlendinger. Ingen skal være garantert plass på laget, sier Dahlstrøm, som likevel mener det står respekt av klubbens valg.

etiske prinsipper

– Jeg liker at Storhamar har noen etiske prinsipper de følger, men samtidig mener jeg at Jimmy har blitt straffet lenge nok, og nå er det på tide å la ham få spille, sier Dahlstrøm, som mener at Andersson har taklet den vanskelige situasjonen på veldig profesjonelt vis:

– Jimmy har vært profesjonell mens denne saken har pågått. Han sto og delte ut premier i en pause i OL-Amfien, og det liker jeg å se. Det bør gå på goodwill-kvoten for Jimmy, sier han.

ønsker ro

Kaptein Christian Larrivée forteller at han er lei hele saken.

– Som spiller er jeg lei saken rundt Jimmy Andersson. Vi trodde det skulle bli slutt til jul, men det stoppet ikke der. Det blir skrevet mye på Facebook, og det leses av mange. Det blir negativt, og det blusset opp igjen etter tapet mot Vålerenga.

Storhamar-kapteinen fortsetter:

– Vi ønsker ro fram til og gjennom sluttspillet, sier Larrivee, før han fortsetter:

 – Avtalen var at Jimmy skulle være åttende utlending med alle friske, og jeg holder meg til det. Med alle friske, og Jimmy på isen, må en av de andre utlendingene vrakes. Spillere kan miste sjøltillit, sier Christian Larrivée, som er sjuk.

Kanadieren har ikke trent sammen med laget de siste dagene. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.