HAMAR: Selv om Storhamar forsynte seg åtte ganger av målfatet, var det innsatsen i den andre enden av banen som gledet trener Rune Gulliksen mest.

- Vi har vært klare over hva vi har slitt med, og det har vært det defensive. Vi har diskutert mye og jobbet med detaljer. Scoringer gjør vi jo nest mest av eliteserien, så det er det defensive vi har hatt fokus på. Det er godt å se at vi lykkes godt med det, i tillegg til at vi spiller en fantastisk kamp offensivt. Med slikt spill viser vi at vi er et guffent lag å møte, sier Gulliksen.
En stor del av æren for det, går til keeper Daniel Wälitalo. Svensken sto meget solid. I andre periode reddet han blant annet 15 skudd.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.