HAMAR: Begge var med i landslagstroppen i november, men Ruben Smith og Kristian Forsberg var enslige drager da Norge sikret OL-plassen for noen uker siden.

- Gode kvartfinaler kan være en god VM-søknad, innrømmer Eirik Skadsdammen:

Ønsker seg Lillehammer
- Men jeg er ikke så veldig opptatt av VM akkurat nå. Det gjelder først og fremst å vinne de to siste seriekampene og være i topp slag til kvartfinalene. Der stiller vi med blanke ark.

- Hvilket lag er drømmemotstander i kvarten?
- Lillehammer, kanskje? Det er ikke bare kort veg dit. Matchene mot Lillehammer kan bli store publikumskamper. Hele pakka tiltaler meg, sier Skadsdammen, som ble matchvinner i siste NM-finale mot Frisk Asker i fjor.
- Hva er viktig med tanke på de to siste seriekampene (mot Stjernen hjemme i kveld og Furuset borte søndag) og kvartfinalene?
- At spillet vårt sitter, at vi blir effektive og får uttelling på sjansene våre igjen, sier Skadsdammen.

- Kan bli VM-aktuell
Lars Løkken Østli var langtidsskadd i to måneder, mistet 17 kamper og var derfor ikke aktuell til OL-kvalifiseringen.

Han tror ikke at VM-toget er gått:
- Nei, jeg er innstilt på å gjøre et bra sluttspill. Jeg kan fort være aktuell for VM-oppkjøring.
Etter at Storhamars motstander i kveld, Stjernen, mistet 15 poeng, vet Løkken Østli at alt kan alt skje i kampen om 5. plassen på tabellen.
Stjernen og Frisk har 62 poeng, Storhamar på 7. plass 60 og Lørenskog 59.

Det letteste programmet
Programmet i de to siste serierundene ser slik ut: Storhamar - Stjernen, Sparta - Frisk Asker, Vålerenga - Lørenskog (i kveld), Frisk - Vålerenga, Furuset - Storhamar, Stjernen - Sparta, Lørenskog - Stavanger (søndag).

På papiret har Storhamar det letteste programmet.
Det er aldri enkelt å slå Stjernen hjemme, men dragene er klart bedre hjemme enn borte. 12 hjemmeseirer, mot bare fem borte, taler sitt tydelige språk.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.