HAMAR: Pål Johnsen var ute å etterlyste bedre treninger for en stund siden. Joakim Jensen hengte seg på. De mente det først og fremst var spillernes ansvar. Og dermed ble det tema på et åpent møte.
Mer trøkk
- Det har vært mye mer trøkk på treningene nå i landslagspausen. Intensiteten er også bra, og nærkampene er flere. Det er perfekt. Det skal smelle litt på trening. Vi snakket åpent om det, og da er det moro at ting er blitt mye bedre. Det er snakk om å klare å holde på pucken, få lengre angrep. Det er tungt å miste pucken i midtsonen og angrepssonen. Derfor trenger vi nærkamper daglig for å trene på å verne om pucken under stress, sier Pål Johnsen, og fortsetter:

- De fleste var enige om at treningene hadde vært for dårlige. Det var for slapt. Nå må vi ta med oss dette inn i kamp. Ofte henger dette sammen, så jeg er optimist.

- Må gå på skøyter
Han har også en annen teori om hvordan Dragons skal slå best mulig fra seg.

- Vi har hatt dårlig intensitet i en del kamper. Vi gå mye på skøyter, for på papiret har vi et dårligere lag enn flere andre.
Han er en av flere veteraner, som spiller mye til tider.
- Jeg og noen andre har spilt mye, og vi som er etablerte, har det største ansvaret. Vi har heller ikke vært gode nok, men alle må ta sitt ansvar. Vi må fungere som et lag.

Tar litt tid
Johnsen vil gjerne presisere at en del handler om tålmodighet også.

Spesielt i forhold til ungguttene.
- Vi har mange unggutter. For oss vil det nok ta litt tid. Men uansett hjelper det ikke å grave seg ned, og kikke ned i isen. Det er viktig å ha trua på seg sjøl. Noen andre lag har forsterket med etablerte spillere.

Vil ha revansje
I kveld kommer som nevnt Manglerud Star til Hamar. Sist de var her spilte Storhamar en av sine dårligste hjemmekamper de siste sesongene.

Pål Johnsen er klar for revansje.
- Forrige hjemmekamp mot M/S var ikke bra. Vi har hatt noen lurvete kamper borte, men det er noe annet hjemme. Vi skal ta med oss det vi gjør vi på trening nå inn i den kampen, sier Pål Johnsen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00