(Vålerenga - Storhamar 2-1)

Joey Tenute scoret i debutkampen sin for Storhamar, men det hjalp lite da Thomas Olsen og Filip Gunnarsson satte hvert sitt mål for Vålerenga.

- Vi har terpet på en del ting defensivt og forecheckingen. Det synes jeg vi så konturene av i dag, sier Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen. 

Offensivt fokus

Det gnistret på ingen måte av Storhamar offensivt. 

- Vi har ikke snakket mye om det offensive og det kunne man se under kampen.  Vi blir nødt til å skyte mer og være tøffere på mål. Også har vi pucktap som må bort, summerer Storhamar-treneren.

Likevel så han at treningen de har holdt på med de siste ukene, har båret frukter.

- Husk at vi har hatt sju-åtte treninger med mest fokus på mest det defensivte og uten puck. Jeg syntes jeg så konturene av hvordan vi ønsker å framstå denne sesongen. Totalt sett synes jeg det var en helt grei første treningskamp, sier han.

Ga alle sjansen

- Vi brukte fire rekker og spredde de ganske bra. For eksempel fikk unggutta spille i rekke og par med rutinerte spillere, og det lærer de masse av. Alle skal få kjenne på alle spillets faser, sier treneren, og legger til:

- Men slik som rekke var satt opp i dag, kommer det ikke til å se ut ved seriestart.

SE HELE VIDEOINTERVJUET I VINDUET OVER!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.