HAMAR: Det er åtte poeng opp til Stavanger og tredjeplassen før kveldens runde.
Storhamar er nummer fire.

Lillehammer i form
- Vi kan kjempe om 3.-plassen etter hvert. Jeg synes fortsatt Sparta er det beste laget, men Vålerenga og Stavanger kan vi matche. De har litt mer rutine enn oss, men vi har spilt flere gode kamper mot dem, sier Peter Johansson, og fortsetter:
- Vi skal trene veldig bra i jula, slik at vi holder hele sesongen. Det er veldig mange kamper igjen, sier svensken.
Han er overrasket over at det er 14 poeng ned til Lørenskog.
- Det er veldig overraskende. Det blir spennende å se om de kommer mer etter hvert. Vi må holde unna for lagene bak oss. Lillehammer er i bra form.
Lillehammer på 5. plass er seks poeng brak Dragons.

Juntti og Berggren borte
I kveld kommer Stjernen til Hamar OL-Amfi. Det har skjedd en del i Fredrikstad-klubben. Niklas Juntti og Johan Berggren er sagt opp på grunn av dårlig økonomi. Det er også hjelpetrener Magnus Rahm.
Juntti var inne i sin niende sesong i Stjernen.
- Det behøver ikke å være negativt sportslig at det forsvinner spillere. De var nære mot Vålerenga og slo Frisk Asker. Vi må bare fortsette, sjøl om det ikke gikk helt vegen mot Manglerud. Men det var en helt spesiell kamp. Vi er sterke hjemme, sier Peter Johansson.

Hillestad i trening
Trygve Hillestad har vært ute lenge. Nå trener han igjen, og Johansson håper Hillestad kan spille kamp igjen 28. desember.
- Han trener ikke helt for fullt ennå, men han er i gang.
Eirik Salsten er sjuk, og spiller ikke i kveld. Ellers er alle klare.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.