I kveld spiller det norske hockeylandslaget kamp mot Sveits, en match som bør være perfekt for å melde seg skikkelig på i OL-kampen.

En rollespiller

- Sjansen til Fredrik er trolig å komme med til OL som en rollespiller i 4. rekka. Fredrik orker mye, og går mye på skøyter. Han er også god i undertall. Jeg tror han har gode muligheter til å komme med til OL, men det handler selvfølgelig om prestasjoner, som er ferskvare. Det er bra nivå på løpersiden. Det er større konkurranse der enn blant de norske backene, sier Norgren, og fortsetter:
- Det har vært noen forfall på sentrale spillere foran denne samlingen, og jeg håper Fredrik bruker muligheten til å vise seg skikkelig fram. Han må ha fokus på å kjøre 100 prosent i hvert bytt, og gjøre ting enkelt. Roy (Johansen) vil se stabilitet, vil jeg tro.

Fart på skøytene

Norgren er opptatt av at Storhamar-løperen får brukt det han er aller best til i Sveits.
- Hvis mulighetene framover kommer, må Fredrik ta dem. Han har veldig bra fart, og det er ikke så mange som henger med når han gir full gass.
Norgren tror Lystad Jacobsen takler overgangen fra klubblag til landslag bra.
- Han har vært på flere samlinger med landslaget nå, og han er proff. Det går helt sikkert bra, sier Dragons-treneren.
Fredrik Lystad Jacobsen var med på det meste av VM-oppkjøringen forrige sesong, men forsvant ut av troppen rett før mesterskapet i Sverige.

- Veldig rutinert

Storhamar-kaptein Mads Hansen er også med til Sveits.
- Mads er veldig rutinert, og har vært en av Roy Johansens bærebjelker på landslaget i flere år. Han har vært veldig profesjonell etter at han kom tilbake fra Sverige. Jeg blir overrasket hvis han ikke er i den norske OL-troppen, sier Jonas Norgren.
En tredje Dragons-spiller med store landslagsambisjoner er Tommy Johansen. Målvakten ble veldig skuffet da Stavangers Henrik Holm ble foretrukket da Lars Haugen meldte forfall.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.