HAMAR: Her er det Norges Ishockeyforbund la ut på sine nettsider om saken i går ettermiddag:

«Denne saken dreier seg om at tre dommere av ca. 90 som på NIHFs årlige forbundsdommersamling forrige helg følte seg dårlig behandlet av leder av NIHFs dommerutvalg Lars Gaden, og av den grunn valgte å avbryte samlingen. De har deretter ifølge VG-nett valgt å avslutte sin dommervirksomhet.
NIHF fikk søndag ettermiddag rapport om hendelsen sett fra de tre dommernes synsvinkel. Deretterhar vi innhentet rapporter fra de andre involverte og øvrige som var til stede. Av disse rapportene fremgår det at de tre dommernes oppførsel under plenumsdiskusjonen, som var utgangspunktet for hendelsen, opptrådte på en måte som av øvrige tilstedeværende ble ansett for ufin og upassende, og at de etter plenumsdiskusjonen ble irettesatt av Gaden for dette. Etter denne irettesettelsen valgte de tre å reise hjem. Styret i dommernes interesseorganisasjon bekrefter denne versjonen.
NIHF ønsker å understreke at vi har full tillit til dommerutvalget generelt og til leder Lars Gaden. Vi beklager at de tre har valgt å trekke seg fra dommergjerningen, som dessverre går ut over barn og unge som risikerer å ikke ha dommere til sine kamper på Hamar.»
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.