HAMAR: Det norske hockeylandslaget skal samles igjen for første gang etter VM, og Roy Johansens gutter skal trene og spille kamper mot Frankrike i Grenoble og Lyon fra 8. til 13. november.
Lars Løkken Østli fikk nyheten om uttaket av HA-sporten i går kveld.
- Det er alltid moro å spille på landslaget, og jeg visste at uttaket ville komme i slutten av måneden. Dette var veldig bra, sier Løkken Østli.

- OL hadde vært perfekt

Landslagstrener Roy Johansen har uttalt at han gjerne vil ha med flest mulig av de beste spillerne inn mot en eventuell OL-billett.
- Jeg synes det er bra at det tenkes OL allerede nå, og for min egen del er jo det et fint langsiktig mål. Det å få spille i et OL hadde vært perfekt, sier Dragons-backen, som var uheldig sist han spilte med flagget på brystet. Han fikk en smell i hodet i det andre byttet i den første kampen i VM.
Han måtte ta det med ro en måned.

Kravstor back

Lars Løkken Østli er stort sett fornøyd med egen innsats i Dragons så langt denne sesongen.
- Jeg stiller store krav til meg sjøl. Jeg syntes det gikk bra i starten av sesongen, men i de siste kampene har jeg ikke vært helt på det nivået jeg vil være. Men det kommer, sier Lars Løkken Østli, og legger til for lagets del:
- Det var solid mot Stjernen, og det var viktig med tanke på sjøltilliten. Vi er i ferd med å finne tilbake til noe veldig bra nå.
Her er hele landslagsuttaket:
Målvakter: Pål Grotnes (Stjernen), Lars Haugen (Minsk).
Backer: Alexander Bonsaksen (Rögle), Brede Frettem Csiszar (Vålerenga), Jonas Holøs (Växjö), Juha Kaunismäki (Stavanger), Aleksander Rindal (Lillehammer), Henrik Solberg (Stavanger), Henrik Ødegaard (Sparta Sarpsborg), Lars Løkken Østli (Storhamar).
Løpere: Kristian Forsberg (Modo, Mats Frøshaug (Lørenskog), Lars Erik Hesbråten (Sparta Sarpsborg), Marius Holtet (Färjestad), Tommy Kristiansen (Sparta Sarpsborg), Peter Lorentzen (Stavanger), Andreas Martinsen (Lillehammer), Mathis Olimb (Frölunda), Mats Rosseli Olsen (Vålerenga), Martin Røymark (Timrå), Lars Erik Spets (Lørenskog), Martin Laumann Ylven (Linköping).
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.