HAMAR: Fra i fjor har målvakten Jonas Norgren og løperne Kristian Forsberg og Antti Hildèn skøytet ut av OL-Amfien.

De er alle erstattet.
Daniel Wälitalo (21) kommer inn mellom stengene, mens Johan Ramstedt (31) ble klar i forrige uke.

- Stallen er komplett
Nå er også siste brikke på plass. Furusets Marius Mathisrud (22) kommer inn som sistemann, og gjør ifølge daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen og trener Rubne Gulliksen stallen komplett.

- Jeg mener stallen er minst like god, om ikke enda bedre enn fjorårets, sier Bøe Andersen.
Og får medhold hos treneren.
- Vi vet hva vi mistet i Kristian Forsberg, men vi har fått på plass spillere som forhåpentlig er fullgode erstattere. På målvaktssiden har det gått en ut og en inn, ettersom Ruben Smith blir (se egen sak). Jeg er godt fornøyd med stallen, og den er nok strået hvassere enn den fra i fjor, mener Gulliksen.

- Typisk snipertype
Gulliksen har hatt Mathisrud som elev på U20-landslaget, og vet hva han får.

- En spennende spiller, som fortsatt er ung. Han er offensiv og forhåpentlig vil han produsere en del poeng for oss. En typisk snipertype, sier Gullik.
22-åringen er opprinnelig fra Manglerud Star, men har vært innom Vålerenga og Furuset på veien til Hamar.

Vraket andre tilbud
I fjor scoret han 13 mål og supplerte med 10 målgivende på 45 kamper for bunnlaget Furuset.

- Jeg regner med at jeg er hentet for mine offensive kvaliteter, men håper jeg kan utvikle meg videre defensivt også, sier Mathisrud, som forteller at han vraket andre tilbud til fordel for Storhamar.
- Men jeg har ingen kommentar til hvem det dreier seg om.
Nå kommer løperen til Storhamar for å vinne.
- I Furuset tapte vi hele sesongen, og det var ikke akkurat moro. Men det snur nå, smiler unggutten, som sier han gleder seg som en unge til å spille for de blågule.

- Målet er NM-gull
- I hele oppveksten min har Storhamar og Vålerenga vært de store, og byttet på og vinne. Jeg er veldig glad for å få sjansen til å spille for en så stor klubb, sier Mathisrud.

Han har spilt på de fleste aldersbestemte landslagene.
Ambisjonene er fortsatt høye:
- Kortsiktig er det å spille meg til en plass på laget. Så er det å bidra best mulig til at Storhamar vinner. Vi er sikkert ikke favoritter, men har en fair sjanse til å ta NM-gullet. Det må være målet. Alt er mulig, jeg skal i hvert fall gjøre det jeg kan.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.