HAMAR: - Jeg synes ikke jeg har gjort noen dårlig seriestart i Sverige, selv om poengene har uteblitt. Det har vel gått litt opp og ned for hele laget så langt. Det er et litt annerledes spill her, ikke så rett på mål. Istiden har variert litt også, og jeg har vel ikke skapt så mye i kampene som jeg har ønsket, sier Marius Holtet til Färjestads hjemmeside etter kampen.
Fullførte Bastiansen
Etter ni målløse matcher for Karlstad-laget satte han inn to mål tirsdag, og ble matchens profil for andre gang denne sesongen.

Det første målet var nesten ferdigscoret av rekkekamerat Anders Bastiansen, men HV71-låste kølla hans, og Marius Holtet fikk pirket inn pucken før den ble klarert, og fullført Bastiansens jobb.
- Rekka med Holtet, Bastiansen og Martin Johansson gjorde en kjempejobb på isen, sa Färjestads trener Per-Erik Johnsson.

Lærebok-scoring
I andre periode, på stillingen 1-1, kom han rett fra innbytterboksen og fri med en av Sveriges beste målvakter, Stefan Liv.

Da fikk Holtet vist at han er mer enn en grovjobber:
«Fri på venstrekanten hengte han opp pucken i den fjerde nettmasken fra toppen i Livs hanskekryss, en klinisk avslutning fra hockeyens lærebok på hvordan man gjør et perfekt mål».
Fire minutter før slutt fikk Holtet sjansen til å avgjøre, men for nesten åpent mål misset han.
- Jeg hadde lite tid, og sto bak mål med kroppen, så jeg skjøt bare, og misset så vidt, forklarer Holtet.

Ut til fansen
Han ble uansett matchhjälte i Karlstad, og fikk ta turen til Fancorner etter seieren, der alle som får tittelen får møte fansen og skrive autografer.

- Det er morsomt for ungene. Jeg husker jo selv hvordan det var å stå der da jeg var liten, og fikk treffe spillerne hjemme i Norge, fastslår Marius Holtet.
Kanskje noe for Storhamar å sette system i OL-Amfi'n…
PS! Mads Hansens Brynäs leder Elitserien med 24 poeng, ti poeng foran Linköping, mens Färjestad er nummer fire, fem poeng bak etter 11 serierunder.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.