Stavanger – Storhamar 2-3
Det betyr at det nå står 2-0 i matcher for dragene. Og akkurat som sist, ble det uhyre spennende. Stavanger presset hardt, og gikk opp i ledelsen 1-0 ved Lars Peder Nagel tidlig i kampen. Den utlignet Eerikki Koivu i andre periode. Men akkurat som det var i Hamar OL-Amfi onsdag, gikk også Oilers opp til 2-1. Denne gangen satte Petteri Lotila pucken i mål.
Herlig arbeidsmoral i tredjeperioden, ga resultater. Lars Løkken Østli sørget for 2-2, før Andreas Hjelm avgjorde det hele to minutter før slutt.
3-2-seieren til dragene irriterte blant annet Oilers-kapteinen Anders Myrvold, som startet et masseslagsmål etter at sluttsignalet var gått. Eerikki Koivu var også av dem som markerte seg med hockeyhanskene.
Men uansett: Storhamar vant på imponerende vis 3-2, og har nå virkelig grepet om kvartfinaleserien.
 
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.