HAMAR: Heller ikke Norges Ishockeyforbund kunne gjøre annet enn å vente i går. Alt var klart på norsk side av grensa, men transferkortet var fortsatt i utlandet.
- Transferkortet har gått til det internasjonale forbundet i Sveits, og når det kommer tilbake til oss, skal Martz være spilleklar, sa assisterende generalsekretær i Norges Ishockeyforbund, Petter Salsten til HA-sporten på ettermiddagen.
Noen timer senere var Martz klar til dyst.
Åtte, ni spillere ble meldt inn etter datoen for å bli spilleklare til seriestart. Blant disse ventet dagens motstander, Lørenskog, på lisens til den kanadiske løperen Ryan Jardine, som sist var Missouri Mavericks, og til sin nye svenske målvakt Viktor Alm.
Storhamar-trener Michael Smithurst er glad Nathan Martz kan stokkes inn i de blågule rekkene i kveld, og er klar på at Storhamar også i kveldens kamp møter god motstand.
- Lørenskog er et kjempegodt lag på papiret, så det kreves kvalitet og kynisme av oss for å vinne. Vi må velge slagene våre med omhu, og dynamikken i spillet vårt må bli bedre. Vi vant i fjor, og det er mulig nå også. Vi må bare huske at hockey er som en maraton; den avgjøres ikke på den første mila, sier Storhamar-treneren, som gikk gjennom Stavanger-kampen på video i går.
- Vi må gjøre noe med valgene våre. Det var litt som i fjor; vi jager og jager. Vi kan nok sette litt på kontoen for overivrighet, og mot så gode lag som Stavanger tar det mye krefter når vi ikke vinner pucken, mener Smithurst.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.