Avtalen ble klar lørdag. Det er investorgruppen Powerplay Club som gjør overgangen mulig.

- Dette blir finansiert med penger fra folkspillerkampen forrige sesong. Det er vi veldig takknemlige for, sier lederen i eliteutvalget, Sjur Rakstad-Larsen.

Rakstad-Larsen er veldig godt fornøyd med å få tilbake Blakseth Huse i gult og blått.

- Martin var god for Stavanger fra jul og ut sesongen. Han var veldig god i finalene mot oss, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Martin Blakseth Huse hadde i utgangspunktet ett år igjen av kontrakten med Stavanger, men ble enig med klubben om å avslutte samarbeidet etter forrige sesong.

 
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.