Hamar
- Det blir spennende å se hvem som velger, eller eventuelt ikke velger oss. Uansett blir det et bikkjeslagsmål, sier Hansen, som altså har pekt seg ut en drømmemotstander.
- Jeg ønsker meg Lillehammer. Å få derby i en kvartfinale gir det hele en ekstra spiss, selvfølgelig. I tillegg har vi vært gode både hjemme og borte mot dem tidligere i sesongen, og bør ha gode muligheter. Men jeg tror ikke Lillehammer våger å velge oss, nettopp fordi de har slitt i oppgjørene mot Storhamar, sier Dragons-kapteinen, og legger til:
- Jeg tror vi også har gode muligheter mot Sparta, sier Hansen, som ikke var så bekymret over formen etter gårsdagens kamp.
- Etter et tett program har mange spillere veldig tunge kropper og bein. At vi likevel klarer å spille såpass bra er betryggende, synes jeg.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.