Alt lå til rette for dagens dobbel med seks poeng, da Lørenskogs anke ble avvist, og Storhamar fikk tre bonuspoeng. Men det stoppet der. På kvelden gikk Dragons på en stjernesmell.
HAMAR
Lørenskog brukte tre spillere som ikke var spilleberettiget i to kamper. Klubben anket, men fikk ikke medhold.
Dermed mister de seks poeng. Tre av dem havnet på Hamar vest.
Slitne bein og hoder
Men de poengene endte bare som en trøstepremie i går, etter at hjemmelaget trøblet mye mot Stjernen - og tapte.
- Det ble slitne bein og hoder etter hvert. Konsekvensene av det så vi i utvisninger og en del feilvalg, sier trener Michael Smithurst, og fortsetter:
- Men vi graver oss ikke ned. Vi skal fortsatt ha ambisjoner, sier Dragons-treneren, som åpner for treningsfri for slitne spillere i dag.
Ny back ut
Skader har vært en kjempeutfordring i Dragons denne sesongen. Spesielt på backsiden. På mandagens trening slo Lars Løkken Østli opp igjen skaden i ankelen. Det er usikkert hvor alvorlig det er. Planen var at han skulle gjøre comeback i går, etter å ha vært ute siden 24. november.
Andreas Paulsen Aas er ute etter en ny hodesmell, og i går måtte en ny back ut. Jimmy Andersson fikk en vridning under armen.
- Jeg fikk problemer med å puste, sier svensken.
I går var det usikkert hvor alvorlig skaden er. Det er snakk om noe muskulært.
Dermed ble det veldig mye spilletid på noen få backer.
Og det kostet krefter.
Men det er ikke tid til så mye hvile. I morgen venter Lørenskog borte.
- Må jobbe oss gjennom det
- Det som skjer med skader på backene er helt tragisk, men vi må jobbe oss gjennom det. Det er viktig å flytte fokuset vekk fra skader nå. Vi må glede oss over at Andreas Øksnes spilte en bra kamp etter mange uker ute, sier Smithurst, som fikk se Tom Ivar Hesbråten score sitt første seriemål på A-laget til Storhamar: 1-0.
Stjernen svarte, men Eirik Skadsdammen vispet inn 2-1.
Så mistet Adrian Saxrud Danielsen pucken på offensiv blålinje. Noen sekunder senere sto det 2-2.
Stjernen vant til slutt en veldig rotete hockeykamp 3-2, etter at Christopher Paulsen fikk stjernetreff snaue fire minutter før slutt.
Hjemmelaget prøvde på en sluttspurt, men det ble litt krampaktig.
De endte opp med mye mjølkesyre og et surt tap.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.