- Jeg vil ikke kommentere navn, sier Orskaug.

- Tror du det blir et ja fra vedkommende?
- Jeg har en god følelse.
Mathias Gundersen er også ønsket i Comet, men de fikk ikke lisens i første omgang, og ting kan tyde på at klubben får problemer med spill i eliteserien. Gundersen forteller at han ikke har bestemt seg.
- Jeg snakker fortsatt med både Comet og Storhamar, men det er ikke noe konkret. For meg er det like åpent. Men jeg har solgt leiligheten min i Fredrikstad, og står fritt slik sett.
Når det gjelder Ruben Smith, så er tiden i ferd med å renne ut i forhold til fortsatt spill i Storhamar.
- Hvis vi får ja fra den målvakten vi gir et kontraktstilbud, er løpet kjørt i forhold til Ruben Smith. Da har vi ikke penger til å hente ham, sier Orskaug, og legger til:
- Hvis det blir en norsk førstemålvakt, kan det fort bli en utlending som 2. keeper. Det er ikke noe problem å få tak i målvakter, men vi er opptatt av at de skal passe inn og er riktig type.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.