Per Åge Skrøder avgjorde kampen med sin scoring i den tredje perioden, og sikret Norge en fortjent 2-1 seier over Hviterussland.

Totalt sett var kampen jevnspilt, men Norge var likevel det farligste laget, og fortjente å vinne foran 561 tilskuere i Kristins Hall.

Andre Periode 

Etter to perioder står det 1-1 mellom Norge og Hviterussland, etter at Ken Andre Olimb sendte Norge i føringen snaut midtveis i periode nummer to.

Hviterussland utliknet snaut 14 minutter ut i midtperioden.

Skudd: 9-9.

Første periode

Norge har vært det førende laget i første periode, men har foreløpig ikke klart å sette pucken i mål.

Mads Hansen, Andreas Øksnes, Adrian Danielsen Saxrud og Fredrik Lystad Jacobsen har alle fått istid i første periode, og debutant Saxrud Danielsen har så langt klart seg fint.

Lars Volden vokter det norske buret, mens Tommy Johansen sitter på benken.

Norge vant skuddstatistikken med 9-6 i den første perioden.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.