OSLO: Nathan Martz scoret to mål i 9-0-seieren mot Rosenborg før han måtte gå ut med en håndskade. Den holdt ham utenfor et par kamper, men lørdag var kanadieren tilbake med sin første scoring etter skaden.
- Den fungerer fortsatt, smiler 30-åringen og legger til:
- Det var en virkelig god pasning fra Joakim Jensen, og det bare vare å sette pucken i det lengste hjørnet for keeperen. Martz slo den glimrende pasningen også til Storhamars første mål, 22 sekunder før 1. periode var over. Da fant han Jensen ledig i slottet i overtall. Etterpå satt han utvist da Vålerenga utliknet.
- Jeg synes vi gjorde en god kamp i dag, etter en middels dag mot MS. Da endte vi på minus en, og det skal ikke ei førsterekke som oss gjøre. Med et drøyt minutt igjen ble Martz liggende på isen og vri seg i smerter. Dommer Eirik Hansen blåste av da Vålerenga kom inn i Storhamars sone, men ikke avsluttet med en gang.
- Jeg fikk en crosschecking, og mistet pusten. Det var utrolig vondt, og jeg valgte gå ut. Men det er bra nå.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.