HAMAR: Robert Hestmann ble liggende rett ut i noen sekunder etter smellen.
Men reiste seg.

Måtte ta telling
- Jeg ble slått ut med en gang, og måtte ligge rolig noen sekunder. Jeg kjente smellen godt, men det var ikke farlig, sier 22-åringen, som har spilt bra i treningskampene.
- Jeg trives veldig bra i Storhamar, og jeg er glad for det valget jeg tok. Det ble vanskelig i Lørenskog, sier Hestmann, som fikk lite spilletid under Atle Olsen.
Det ser bedre ut i Dragons.

Skryter av Dragons
- Jeg har et mål om å stå mest mulig. Her startet jeg med blanke ark og nye trenere. Jeg stortrives her, og alt i og rundt laget er veldig profesjonelt. Det er mye bedre enn i Lørenskog.
22-åringen er Lørenskog-gutt, men spilte 12 år i Vålerenga.
- Jeg startet som utespiller, men ble ganske raskt keeper. Jeg gikk videregående skole på Wang, og trente mye der. Året jeg hadde i Canada var også lærerikt, sier 22-åringen, som altså har imponert trener Peter Johansson.

- Hestmann har overrasket
- Jeg vil ha to gode målvakter, og det ser veldig bra ut. Hestmann har overrasket, og jeg vil holde i gang begge målvaktene når serien starter. Får vi en skade, er det viktig å sette inn en med kvalitet, sier svensken, og fortsetter:
- Trevor Koenig er rutinert, og flink til å dele sine erfaringer med Hestmann. Det er perfekt. Robert Hestmann vil bli bedre, og det er en glimrende egenskap, sier Peter Johansson.

Likte ikke alt
Dragons-treneren var fornøyd med seier lørdag.
Men han likte ikke alt han så ute på isen.
- Dette var nok den dårligste treningskampen vår. Det ble en del feil, men seier er alltid bra, sier Peter Johansson, som måtte klare seg uten backene Blake Cosgrove og Mats Larsen Mostue.

Snart klare igjen
- Vi merker selvfølgelig at to rutinerte backer er ute, men unggutta gjorde en helt ok kamp, sier Dragons-treneren.
Cosgrove har slitt med en skade, men trener igjen. Mostue var sjuk lørdag.
Dragons lå under 0-2, men reiste seg veldig bra, i en kamp som svingte veldig. Et høydepunkt var målet til Andre Paulsen alene med Ruben Smith. Adrian Saxrud Danielsen scoret også på et fint slagskudd.
Ruben Smith var altså tilbake i OL-Amfi'n, som Rosenborg-målvakt, og spilte en middels kamp.
De tidligere Storhamar-spillerne Simen og Ola Hoel Johannessen spilte også for Rosenborg.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.