HAMAR: Storhamar er gode i overtall, men til sluttspillet håper assistenttrener Ole Eskild Dahlstrøm at laget kan score på andre måter.

- Hvis vi skal gå videre i sluttspillet må vi også score på andre måter. Vi må blant annet ha noen varianter fra dropp og bedre kontringer. Nå er vi litt for avhengig av overtallet vårt, innrømmer Dahlstrøm.
Han var svært godt fornøyd med hvordan Storhamar framsto defensivt i den tredje perioden, etter å ha kommet på hæla i den andre.
- I dag ville vi vinne, og det ser vi på innsatsen defensivt. Gutta var villig til å knekke beina for å vinne. Det var kanskje ingen stor kamp fra oss, men det er slik det blir i sluttspillet. Vi vil ikke spille slik offensivt, uten så mye puck, men i den posisjonen vi er nå, spiller vi ikke for galleriet, vi spiller for poengene. Så må folk vurdere om de vil komme og støtte oss og se oss vinne. Nå har vi to på rad. Skriv det, for det har vært mye fokus på de åtte andre veien, også fra folk som ikke har vært her, sier Dahlstrøm og legger til:
- Serien har aldri vært jevnere siden jeg startet i 1986. Alle kan slå alle, og vi må få marginene på vår side igjen. Vi er på gang i forhold til det!
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.