HAMAR: Etter en god 1. periode, ledet Norge 1-0 i VM-oppkjøringskampen mot Ungarn.

- Men i starten av 2. periode pådro vi oss altfor mange dumme utvisninger. De scoret to kjappe i overtall, og satte også inn det tredje på samme måte litt ut i perioden, forklarer debutant Lars Erik Hesbråten overfor HA-sporten.
Storhamar-spilleren var fornøyd med egen innsats i sin første A-kamp med flagget på drakta.

Usikker på fortsettelsen
Han fikk sjansen i fjerderekka, sammen med Lillehammers Andreas Martinsen og Frisks Ken Andre Olimb.

- Vi var mer i angrepssona enn i forsvarssona, så vi klarte oss bra. Martinsen scora, men da hadde jeg og Olimb gått og bytta. Kanskje det var derfor han klarte det, smiler Hesbråten.
I dag spilles «returoppgjøret». Senteren er klar for å ta vare på muligheten. Ut fra ryktene han har hørt, slutter Vålerenga- og Sparta-spillerne, som nettopp er ferdige med NM-finalene, seg til troppen onsdag. I tillegg mangler blant annet gutta som spiller finale i Sverige, Marius Holtet, Anders Bastiansen og Jonas Holøs.
Tyskland-proff Tore Vikingstad er også et sikkert kort i troppen når han blir klar.
Allerede torsdag og fredag spiller Norge dobbeltkamp borte mot Slovakia.
- Jeg vet ikke om jeg skal være med dit. Har ikke hørt noe. Får sikkert beskjed den ene eller den andre veien etter kampen i morgen, så det er bare å gripe sjansen, sa Hesbråten i går kveld.

- Bedre i fem mot fem
- Holder vi oss unna utvisningsboksen, tror jeg vi vinner, Jeg synes vi var mye bedre enn dem i spill fem mot fem, mener Kongsvinger-gutten.

Han hadde selskap av Lars Løkken Østli, Eirik Skadsdammen og Ruben Smith fra Storhamar. Kristian Forsberg, som nettopp er klar for svenske Modo spilte også. Lugano-proffen Patrick Thoresen spilte i 1. rekka.
Mats Zuccarello Aasen satte inn 1-0 og 3-3.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.