Hamar
- Det var en pinlig forestilling fra vår side, sier han og legger til: - I kveld må vi finne en en måte å komme tilbake til det vi presterte i kvartfinalene. Hvis ikke er løpet kjørt, men samtidig nekter jeg å tro at vi skal tape fire kamper på rad i semifinalene.
Christian Larrivée har ingen patentløsning på Storhamars problem, men han er klar på at Storhamar kan vinne hvis spillerne hjelper hverandre og opptrer sammen og ikke enkeltvis.
- Noe av årsaken til at ting har gått som det har gått, kan være at vi har begynt å tenke ute på banen. Dette kan det være flere årsaker til. Blant annet økonomien i klubben. Den har ligget i bakhodet i flere måneder nå. Vi vet bedre enn de fleste hvordan det står til, og vil så inderlig bidra til å rette opp skuta. Jeg lyver hvis jeg sier at dette ikke har påvirket oss i løpet av sesongen. Vi fleipet med at vi skulle legge inn et tap mot Sparta for å få en kvartfinale til hjemme, men det er jo selvsagt nonsens. Det ville vært en for stor sjanse å ta.
- Hva gjør dere for å gripe det siste halmstrået?
- Vi må finne tilbake til taktene fra kvartfinalen. Samtidig må vi klare å omstille oss fra å møte Sparta til å møte Vålerenga. De spiller på en annen måte enn Sparta, og den omstillingen har vi ikke fikset. Oslo-laget er et tøft lag og jeg har en følelse av at vi har byttet spilleplan siden kvartfinalen. Du gjør ikke det ustraffet mot et så godt lag som Vålerenga. Vi spiller ikke lenger like solid i undertall og overtallsspillet vårt er under enhver kritikk. Vi produserer få sjanser og får vi en sjanse, klarer vi ikke å sette gummiskiva i nettet. Vi har rett og slett glemt det vi var gode på, sier Christian Larrivée og fortsetter:
- Slikt går ut over selvtilliten. Den eneste måten å endre dette på, er å jobbe enda hardere. Laget fortjener en seier nå. Vi kan ikke gå gjennom semifinalene uten å vinne kamp. Det vil være pinlig.
Larrivée nekter å gi opp og mener at en seier i kveld og en til på Jordal lørdag, vil kunne skape nytt liv i laget og kampen om en finaleplass.
- Vi må skape mer og score mer, og det må vi gjøre sammen. Hittil har vi ikke vært sultne nok. Taper vi i morgen så vil jeg føle det litt som ungene som blir snytt for konfekten. Vi kan ikke avslutte på denne måten. Det vil ikke være moro for noen av oss, sier Christian Larrivée.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.