I sommer fikk Lystad Jacobsen operert lysken, og sto over de første treningskampene for å være med for fullt fra seriestart.
Og Storhamar-vingen startet da også meget bra. I rekke med Mads Hansen og Christian Larrivée var han veldig solid. Først mot Sparta. Så mot Vålerenga, men midtveis i den tredje kampen mot Stavanger Oilers fikk han trøbbel med lysken igjen.
Siden har han ikke vært i aksjon.

Bedringens vei

I kveldens kamp mot Sparta tar han på seg utstyret igjen.
- Jeg tenker å prøve litt, men jeg vet jo ikke om jeg får spille så mye, sier Lystad Jacobsen.
- Det gikk ganske lett i to og en halv kamp, men jeg kjenner jo at det går tyngre på isen nå.
- Er du inne igjen i rekke med Mads Hansen og Christian Larrivée?
- Nei, nå må jeg prøve å spille meg inn på laget igjen, og jeg tror jeg kommer til å spille i fjerderekka mot Sparta. Da gjelder det å jobbe og avlaste de andre, sier Lystad Jacobsen.

Klarere retningslinjer

Storhamar har fått en kanonstart på sesongen, og Lystad Jacobsen ser flere årsaker til det.
- Vi har litt klarere retningslinjer og vet hvordan vi skal spille. Dessuten har vi fått en viktig ledertype i Mads Hansen, og vi har også fått en god spiller i Lars Erik Hesbråten. Starten vi har fått på sesongen, har også hatt mye å si, og vi har spilt på oss selvtillit. Det er mange som spiller bra, og vi har flere gode rekker, mener Storhamar-spilleren med nummer 40 på trøya.

OL-drømmen

Fredrik Lystad Jacobsen har fått kjent hvordan det er å spille med flagget på brystet. I fjor var han lenge med på samling foran VM, men var blant dem som ble vraket da Roy Johansen tok ut den endelige VM-troppen.
- Drømmer du om OL-deltakelse?
- Jeg tror ikke det er så veldig realistisk, men det er jo alltid kult å kunne komme til både OL og VM.
- Akkurat nå er jeg mest opptatt av å bli helt frisk igjen, sier 23-åringen til HA-sporten.
 

Følg kampen direkte her!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.