Storhamars Eirik Skadsdammen måtte ha noen minutter for seg selv etter tapet mot Frisk Asker.

I denne utgaven av Rinkside forteller Skadsdammen om hvordan Frisk Asker nok en gang rappet med seg alle tre poengene, og hvorfor han trengte litt ekstra tid før han snakket med lokalpressen.

I tillegg forteller assistenttrener Anders Kolbuholen litt om hvordan Dragons skal være tilbake på hugget allerede på tirsdag. Da kommer Statvanger Oilers på besøk.

Hockeyekspert Svein Harald Arnesen mener Dragons gjorde en godkjent kamp, men at likevel kun en håndfull av spillerne kom opp på godt nok nivå.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.