HAMAR: Lars Løkken Østli scoret også i kampen mot Skellefteå, og fikk gode skussmål.

- Lars passet bra inn i laget vårt, sier Lars Bergström, som ikke vil si noe mer om de vil gi backen et kontraktsforslag.
Østlis kontrakt med Storhamar går ut etter denne sesongen.

Prøve noe nytt
Bergström vurderer som nevnt å kikke nærmere på Storhamar-backen i sluttspillet.

Lars Løkken Østli var fornøyd med oppholdet i Luleå.
- Det var bra, og det var ekstra moro å score mål, selvfølgelig. Det blir spennende å se om det kommer et tilbud. Det hadde vært moro å prøve noe nytt, sjøl om jeg trives veldig bra i Storhamar også. Vi får se hva som skjer.
Han ble ikke skremt av nivået.
- Alt er litt bedre, tempo, pasninger og skøytegåing, sier Lars Løkken Østli, som er klar for seriekamp mot Lørenskog hjemme i morgen.

Ny start
Trener Rune Gulliksen føler de har brukt OL-pausen veldig godt. «Gullik» innrømmer at han er spent foran morgendagens kamp.

- Dette blir litt som å starte på nytt. Vi gikk fra tre kamper i uka til ingenting. Men vi har trent bra i OL-pausen, og kjørte tøft forrige uke. Denne uka har vi tatt det mer med ro, sier Gulliksen, og fortsetter:
- Vi må være i form til sluttspillet for å henge med, og selvfølgelig har vi lyst på 6.-plassen. Jeg har trua på en bra serieavslutning mot Lørenskog og Frisk, og et bra sluttspill. Det starter jo allerede til uka, så nå går det fort i svingene.

Ørbæk tilbake
Han har fått tilbake Cato Ørbæk etter skade, mens Teddy Midttun er tvilsom. Han sliter med en lyskestrekk.

Ruben Smith kom hjem fra Vancouver i går.
- Vi får se det an i forhold til spill søndag. Ruben må kjenne at han er uthvilt og klar, sier Rune Gulliksen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00