Luke Moffatt ble en populær mann i Hamar i løpet av fjoråret.

Spenningen var stor da Storhamar hentet en spiller fra selveste Frølunda på høsten i fjor.

Og de fleste vil si at Storhamar traff blink med Lucky Luke.

Han spilte med stor fart, flotte dragninger og et kvikt og godt skudd. I rekke med Linus Johansson og Jacob Berglund, fant Moffatt seg virkelig til rette i Storhamar.

Etter sesongen valgte Paradise Valley-mannen å forlenge sesongen da han gikk til australsk hockey, og etter 19 kamper står Moffatt med utrolige 63 målpoeng.

Til høsten skal Luke Moffatt spille for Gherdëina.

Relaterte artikler
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.