Luke Moffatt scorer og scorer i den australske hockeyligaen.

Moffatt, som kom til Storhamar i oktober 2014, ble en stor publikumsyndling i den gule og blå trøya - selv om oppholdet ble kort. 

Mange lot seg imponere over den gode kølleteknikken til Paradise Valley-mannen mens han spilte for Storhamar. Og akkurat den samme teknikken skulle han bruke da han scoret årets mål lørdag. 

youtube-scoring

Iføle australske medier har Moffatt fått pucken mellom beina, skjult skiva, dratt den frem mellom beina og dundret pucken opp i krysset. Alt dette mens han hadde to motstandere rundt seg.

Trener Andrew Petrie sa følgende om scoringen: 

- Det var virkelig en highlight-scoring av Luke.

- Scoringen må være en veldig het kandidat til å bli årets mål. Jeg kan ikke se at noen andre har ferdigheter nok til å utfordre scoringen, siteres treneren på til theharald.com

Dette sa Erik de la Rose om Moffatts teknikk etter amerikaners gode hjemmekamp mot Stavanger i oktober:

- Luke Moffatt er utrolig med pucken. Han kan gå inn i ei klynge med spillere, gå rett gjennom den og komme ut igjen, fortsatt med pucken i behold. Dette er en spiller vi vil få mye glede av utover i sesongen, sa svensken til HA-sporten.

Les saken her!

Utelukker comeback

Onsdag uttale Storhamar-trener Aleksander Smirnov at Hamar vest-klubben ikke kommer til å prøve seg på Moffatt til den kommende sesongen.

- Vi hadde kontakt med Luke like etter at han dro, men vi har ikke hatt det den siste tiden. Vi har gode løpere, så jeg synes det er viktigere at vi ser etter en back i stedet, sa Smirnov. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00