HAMAR: Landslagssjefen tar imot beskjeden om at Pål Johnsen er ekstra motivert og at han i sommer har trent sammen med Patrick Thoresen med glede.

Han har utelukkende positive ting å si om Storhamar-senteren.
- Han har bare plusser i margen hos meg. Hver gang han har vært med, har han vist seg som en fantastisk spiller, både på og utenfor banen. Det er ikke noe jeg vil mer enn at Pål viser at han er bra nok, sier Roy Johansen til HA-sporten.
Det Johnsen sier om at han ikke er favoritten til landslagssjefen, og at han foretrekker større og sterkere spillere, beskriver Johansen som en sannhet med modifikasjoner.
- Det handler litt om roller i laget. Han konkurrer med mange gode spillere i samme rolle, og internasjonalt kreves det visse kvaliteter, som styrke, intensitet og tempo. Hvis Pål er ekstra motivert, er det nivået helt klart innen rekkevidde for ham, sier Johansen.
Før han gjentar:
- Døra er aldri lukket for Pål. Viser han at han er god nok, skal han få sjansen.
Han kommer også til å følge opp de andre Storhamar-spillerne som er aktuelle, som for eksempel Joakim Jensen, som opprinnelig var tatt ut til VM-oppkjøringskampene, men som måtte melde avbud på grunn av kollisjon med skolegangen.
Når det gjelder Storhamar, har han tro på Rune Gulliksen.
- Jeg snakket med Gulliksen på Lillehammer i forrige uke. I Storhamar er det alltid blitt jobbet og trent bra, og Torbjørn Orskaug har vært en garantist for det. Det virker som det er på samme måte nå, sier Roy Johansen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.