OSLO: Ruben Smith, Kristian Forsberg og Eirik Skadsedammen er imidlertid klare til kamper mot Frankrike i Halden lørdag 12. og søndag 13. april.
- Finalen er jeg ferdig med. Det var jo litt spesielt å bli tatt ut for jeg har ikke tenkt noe spesielt på det. Jeg må gjøre det beste ut av det, sa Skadsdammen til NTB på torsdagens pressemøte på Jordal.
- Det er tøff konkurranse om VM-plassene og jeg må vel kjempe om en plass i fjerderekka, sa Skadsdammen som spiller høyreving.
Det er med sin gode fysikk og ikke minst utholdenhet som hans force på ishockeybanen.
Lørdag og søndag er det dobbeltlandskamp mot Frankrike i Halden. I neste uker det dobbeltlandskamper borte mot Sveits. Den siste VM-finpussen er 29. april hvor Slovenia er motstander i Canada.
3. mai innledes VM mot Slovakia i Halifax. Finland og Tyskland er også norske VM-motstandere. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.